/ 2024-02-01 10:33:00

News

Een nieuw hoofdstuk: Private Mobility wordt Wholesale Operator

Vanaf 1 februari is Wholesale Operator de nieuwe naam van Private Mobility. Deze naamswijziging is kenmerkend voor de nieuwe fase waarin we ons als MVNE bevinden; uiteraard blijft de focus op serviceproviders en MVNO’s onveranderd, maar al het overige wordt anders, en als u het ons vraagt, beter.

In 2021 nam S. Lam Beheer Private Mobility over. Eén van hoofdredenen van deze overname was de terugkerende ontevredenheid over het aanbod en het gebrek aan servicegerichtheid en kwaliteit in de markt. En zo ontstond een behoefte om het anders - en dus beter - te doen. Deze naamswijziging markeert de eerste stap naar verandering. Kernwoorden hierbij zijn hoogwaardige dienstverlening, flexibiliteit en transparantie.

Sinds de overname hebben we achter de schermen hard gewerkt aan een geheel nieuw netwerk om Service Providers en MVNO’s te faciliteren bij het in de markt zetten van hun eigen, succesvolle merk. Wij zijn namelijk van mening dat zij van een onschatbare waarde zijn; waar grote netwerkoperators goed werk leveren bij het bedienen van de gemiddelde klant, onderscheiden MVNO’s zich juist door hun propositie af te stemmen op specifieke markten, die daardoor beter bediend worden.

Daarentegen zien we dat het, door de opkomst van nieuwe, steeds complexere technologieën, bijna onmogelijk wordt voor Service Providers en MVNO's om alle gewenste componenten te integreren zonder concessies te moeten doen, wat ten koste gaat van de uiteindelijke propositie. Wij vinden dat dit anders kan, en anders moet! Daarom staan wij klaar om deze complexe uitdagingen weg te nemen door het aanbieden van kant-en-klare 'bouwstenen' die alle componenten bevatten die Service Providers en MVNO’s nodig hebben om hun klanten een compromisloze propositie te kunnen aanbieden.

Over Private Mobility / Wholesale Operator

Als Mobile Virtual Network Enabler (MVNE) levert Wholesale Operator hoogwaardige services en maatwerkoplossingen aan Service Providers en MVNO’s. Wholesale Operator heeft een eigen mobile core en directe toegang tot 2G-, 4G- en 5G-netwerken in Nederland en de beste internationale roaming.